P

H

Sobre nosaltres

Durant l’any 2009 va entrar en vigor a Andorra la llei de comptabilitat dels empresaris. En aquest moment vam veure la oportunitat de poder tenir el nostre gabinet de assessorament comptable i cobrir la necessitat que anaven a tenir els empresaris andorrans. Durant aquests anys s’han anat introduint noves lleis a Andorra (Impost de la Renda dels No Residents, Impost General Indirecte, Impost de Societats i el darrer Impost de la Renda de les Persones Físiques) que han fet que haguéssim de complementar la nostra oferta de serveis tant a empreses com autònoms del país. Tot aquest paquet de lleis junt amb la llei d'inversió estrangera, que va obrir la porta a que empreses foranes s’implantessin al nostre país, esta fent que ja portem molts anys treballant i tenint un nivell de creixement important dins l’entramat empresarial andorrà.

X

N

Missió

La nostra missió es oferir els millors serveis als àmbits comptables, fiscals, laborals, creació de noves empreses, gestions d’inversió, assessoria financera, assessoria i planificació fiscal que necessiten els nostres clients.

Servei

Aquests serveis els donem dins d’un marc d’ètica, objectivitat i integritat amb un equip de persones multidisciplinari de finances, fiscal i jurídic que ens permet oferir les millors solucions als reptes dels nostres clients.

Valors

Rigorosament des de l'ètica i les normes d'ètica professional: els nostres professionals es comprometen a dur a terme la seva tasca en el marc jurídic vigent i sota l'estricte compliment del principi de confidencialitat.

Visió

Des de 2009, quan vam establir la nostra empresa, hem tingut una vocació d'empresa de serveis per proporcionar les eines necessàries per assolir els seus objectius socials. Volem ser reconeguts com una empresa professional, propera i seriósa amb serveis de qualitat.

Aquest es el nostre camí

Advantia Assessors és una firma d'assessorament fiscal i financer amb seu a Andorra. Treballem en les àrees d'assessoria fiscal, planificació fiscal i comptable i de consultoria financera, i l'esperit empresarial a Andorra. Proporcionem solucions integrals i una gamma completa de serveis necessaris per al funcionament eficient dels seus negocis a Andorra. Els nostres serveis abasten des de la creació de l'empresa, comptabilitat, financers, de gestió, planificació i liquidacions d'impostos i les gestions de la residència del Departament d'Immigració a Andorra per als accionistes o gerents. A Andorra des de l'any 2009 posar a la seva disposició tota la nostra experiència i coneixement per aconseguir el camí de rendibilitat per les seves inversions.

Impost de la renda sobre les persones físiques
60% Complete
Impost de societats
80% Complete
Assessorament a expatriats
60% Complete
Dedicació
100% Complete

Clients