Error message

Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->load() (line 175 of /var/www/virtual/advantia/www/includes/entity.inc).
img
No image

Creació d'empreses a Andorra

Advantia Assessors ofereix serveis rendibles i creació d'empreses a un cost eficient a Andorra. Els nostres assessors corporatius i fiscals són experts en la creació d'estructures fiscalment eficients per satisfer les seves necessitats particulars. Podem ajudar a fer l'elecció correcta de tipus i nom de l'empresa.

Impost de societats

La fiscalitat de les empreses té una taxa d'impost de societats del 10%, però gaudeix d'una sèrie de beneficis fiscals per a la inversió i la creació d'ocupació.

img
img

Regims especials

S'estableix una reducció del 80% de la base de tributació de l'impost sobre societats andorrà a aquelles societats l'objecte social sigui la compravenda internacional de mercaderies i de comissionista, o agent o intermediari en general, en compravendes internacionals de mercaderies i qualsevol altre tipus de béns, inclosos els immobles situats fora del territori andorrà (béns fora d'Andorra i clients no residents).

Inversió estrangera permesa

Andorra s'ha obert a la inversió estrangera i és ara un dels països més liberalitzats a tot el món. La concreció d'empreses a Andorra que ofereix 100% de capital estranger i els gerents estrangers que poden ser persones físiques o jurídiques

img